renovering och tapetsering Uppsala.

Målning och tapetsering

Målning och tapetsering invändigt

Vi målar om väggar och tapetserar invändigt i din villa, ditt radhus eller din lägenhet.  Ofta när vi gör ett tapetseringsjobb gör vi också takmålning i samma veva, då detta ger ett bättre helhetsresultat. Taket kan lätt se ofräscht ut annars, mot de nya fräscha väggarna.

Våra duktiga målare lämnar alltid ett förstklassigt resultat. Ofta behövs lister och dörrfoder också målas om vid renoveringen och tapetseringen, och vi hjälper dig gärna med det också. Vi lämnar fast pris eller ca-pris på alla jobb innan utförandet så att du kan planera dina kostnader vid renovering och tapetsering.

Tapetsering Uppsala

Vi utför renovering, målning och tapetsering i Uppsala, Knivsta, Märsta och norra Stockholm med omnejd. Hör av dig till oss om du har frågor om tapetsering eller om du önskar hjälp med tapetsering hemma hos dig. Vi utför både mindre och större arbeten, alltid med målet att med hjälp av tapet eller färg skapa en ny, fräsch känsla och en nöjd kund.

renovering och tapetsering Uppsala.
bygga hus uppsala

Vill du bli kontaktad?


Har du frågor eller funderingar gällande ditt byggprojekt eller renovering? Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan!

Genom att trycka på skicka godkänner du vår integritetspolicy