Köksrenovering Uppsala.

Bygga och renovera kök

Bygga och renovera kök

Vi har erfarenhet av att bygga och renovera kök levererade av Vedumkök, Myresjökök, IKEA, Noblessa, Marbodal, Hagakök, HTH-kök, Epoqkök m.fl. Det är inga problem för oss att ta oss an även andra leverantörer för att hjälpa dig med din köksrenovering. Oavsett om du bara vill byta köksluckor eller bygga ett helt nytt kök så hjälper vi dig med planering och utförande.

När det gäller kök så renoverar och bygger vi ca 10 – 15 stycken per år, mest i Uppsala, Knivsta, Märsta och norra Stockholm.

Certifierade hantverkare vid köksrenovering

Våra kakelsättare har våtrumsbehörighet enligt de branschregler som BKR – ByggKeramikRådet kravställer. Våra mattläggare är auktoriserade enligt GVK – Golvbranschens VåtrumsKontrolls krav och rörmokarna som jobbar med oss har certifikat enligt ”Säker vatten”. Elektrikerna har behörighet enligt svensk lag. I och med dessa certifikat och regler blir din köksrenovering gjord på ett bra och säkert sätt.

Titta gärna på våra tidigare projekt där du få inspiration om bl a köksinredning.

Eller kontakta oss om du har frågor om köksrenovering eller om du ska bygga nytt kök.

Köksrenovering Uppsala.

Vill du bli kontaktad?


Har du frågor eller funderingar gällande ditt byggprojekt eller renovering? Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan!

Genom att trycka på skicka godkänner du vår integritetspolicy