Nybyggnation i Uppsala

Nybyggnationer

Bygga nytt i Uppsala

Vi kan bygga hus med olika metoder. Dels i lösvirke eller med monteringsfärdiga block. Ofta är det arkitektritade hus enligt kundens önskemål.

När det gäller blockhus så kan dessa levereras med olika omfattning. Antingen med monterade fönster och isolerade ytterväggar från fabrik eller med grundmålad panel utvändigt och i övrigt tomma väggar. Sedan fabrikstillverkade takstolar och yttertak med tegel eller plåt mm. Monteringen går ofta snabbt och man har taket på inom ett par dagar. Detta kan vara en stor fördel i vårt ostadiga klimat.

Nyckelfärdigt hus

Vi kan leverera kompletta huspaket från en lokal leverantör i Uppsala, huset byggs helt enligt kundens önskemål. Vi samarbetar med arkitekt och byggingenjör och vi kan hjälpa till med bygglovshandlingar och konstruktioner.

Mattis bygg har ett brett kunnande alltifrån mark och grundjobb till alla typer av snickerier. Vi kan utföra nybyggnationer på totalentreprenad. Vi har egna snickare och målare och samarbetar med alla andra yrkesgrupper: grävare, elektriker, rörmokare, mattläggare, kakelsättare, plåtslagare, stensättare m.fl.

Planerar du att bygga hus eller sommarstuga? Hör av dig till oss om ditt tänkta byggprojekt och boka ett kostnadsfritt möte då vi kan diskutera olika möjligheter och lösningar. Vi ger dig en prisuppskattning eller offert på fast pris för husbygget. Vi arbetar i Uppsala, Knivsta, Märsta och norra Stockholm. Titta gärna på våra tidigare utförda arbeten för inspiration!

bygga hus uppsala

Vill du bli kontaktad?


Har du frågor eller funderingar gällande ditt byggprojekt eller renovering? Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan!

Genom att trycka på skicka godkänner du vår integritetspolicy