Renovering uppsala

Renoveringar

Hjälp med renovering i Uppsala

Vi på Mattis Bygg gör många typer av renoveringar. Vi renoverar det mesta som behöver göras i ett hus eller lägenhet. Vi utför målning och tapetsering, fönsterbyte och byte av dörrar. Vi gör många köksrenoveringar och badrumsrenoveringar, i både hus, lägenheter och sommarstugor. Vi byter golv och lister, och vi platsbygger skåp och hyllor m.m. Vi utför alla slags renoveringar i Uppsala, Knivsta, Märsta och norra Stockholm.

Vi jobbar med alla på marknaden förekommande fabrikat på köks- och badrumsleverantörer, detta göra det möjligt för dig som kund att välja prisklass och stil på möbler och stommar, allt utifrån ditt önskemål.

Renovera källare och andra utrymmen

Vi har även renoverat många stora källare och har bred kunskap om hur man bygger fuktsäkert och hur man får varma golv i källare. Vi gör din källare som ny på ett tryggt och säkert sätt utifrån dina önskemål och behov.

Tänker du renovera kök, badrum eller något annat utrymme i ditt hem? Kontakta oss på Mattis Bygg, du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök av oss så att vi kan diskutera olika möjligheter och lösningar för ditt renoveringsprojekt.

renovering uppsala radhus
bygga hus uppsala

Vill du bli kontaktad?


Har du frågor eller funderingar gällande ditt byggprojekt eller renovering? Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan!

Genom att trycka på skicka godkänner du vår integritetspolicy