badrumsrenovering uppsala

Badrum

Badrumsrenovering

Om det är dags att renovera ditt badrum så kan vi hjälpa dig. Vi renoverar både stora och små badrum från olika årtionden. Vi certifierade hantverkare kan hjälpa till med både kakel, klinkers, plastmatta eller andra val av material.

När det gäller badrum så renoverar vi ca 10 – 15 stycken per år, främst i Uppsala, Knivsta, Märsta och norra Stockholm. Våra hantverkare har behörighet enligt de branschregler som krävs. I och med dessa certifikat och regler ser vi till att din badrumsrenovering blir utförd på ett snyggt, tryggt och säkert sätt.

Bygga nytt badrum eller renovera badrum?

Drömmer du om att bygga nytt badrum? Vi hjälper dig med planering och byggande från start till färdigställande. Vad kostar det att renovera ett badrum? Vi är noga med att du ska bli nöjd med badrummet så du bestämmer givetvis utformning, kvalitet och prisbild. Slutpriset beror på era val av material, speciallösningar och storleken på badrummet. Vi ger dig en offert efter att vi diskuterat era drömmar. Vi har också möjligheter att specialtillverka t ex hyllor själva eller genom ett snickeri. Ofta har man som kund redan bestämt vilken badrumsutrustning man vill ha. Vi har fri rådgivning och kan även hjälpa till med professionell planering och uppmätning av rummets storlek.

För inspiration, titta gärna på våra tidigare projekt där du kan hitta bilder på utförda badrumsrenoveringar.

Mattis bygg erbjuder hjälp med de flesta byggprojekt i Uppsala, bland annat badrumsrenovering.

Vill du bli kontaktad?


Har du frågor eller funderingar gällande ditt byggprojekt eller renovering? Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan!

Genom att trycka på skicka godkänner du vår integritetspolicy