byggfirma för renovering i Uppsala.

Om- & tillbyggnationer

Om- & tillbyggnationer i Uppsala

Mattis Bygg utför ca 4-5 större utbyggnationer av olika slag per år, mest i Uppsala, Knivsta, Sigtuna och Norra Stockholm. Hittills har vi byggt närmare 100st sedan starten 2005. De ombyggnader vi gjort ligger på mellan 8kvm till 250 kvm i storlek och det är både utbyggnad och tillbyggnad som vi hjälpt kunder med.

Oftast gör vi även mark- och grundjobbet själva, i sällsynta fall har kunden en färdig grund redan. Vi bygger med källare, torpargrund eller platta på mark, ofta med golvvärme. Denna senare konstruktionen med platta på mark anses vara både billigast och bäst i längden. Man har mindre fuktproblem med platta på mark.

Bygga uterum och annan utbyggnad

Vi har gjort flera stora uterum med fullisolerade glaspartier och plåttak, glastak eller kanalplast. Dessa blir som stora ljusa vardagsrum eller vinterträdgårdar. Det finns många bra leverantörer av fina uterumspartier och inglasningar. Kontakta oss och fråga oss om råd. Se bilderna nedan för att inspireras av uterum och se bilder från några av våra tidigare projekt på vanliga och inglasade uterum.

Ibland vill kunden ha nytt badrum eller kök i den nya utbyggnaden. Då lägger man in alla rör för vatten och avlopp m.m. i marken och vi lägger också in radontätning eller radonslang i de fall det behövs. Ibland blir det sovrum eller allrum i utbyggnaden. Ofta bygger vi också allrum med högre tak inne, så kallat ryggåstak. Detta gör att man kan ha högre fönster och få luftigt inne med mer ljus i rummet.

bygga hus uppsala

Vill du bli kontaktad?


Har du frågor eller funderingar gällande ditt byggprojekt eller renovering? Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan!

Genom att trycka på skicka godkänner du vår integritetspolicy