Uterum i klarglas Uppsala

Om oss

Mattis bygg

Vi är kanske inte billigast, men vi försöker alltid att vara bäst. Kunden är alltid i centrum för oss och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd med din renovering eller nybyggnation.

Vår affärsidé är att alltid leverera hög kvalitet och gediget kunnande inom vårt hantverk, dessutom är vi bra på att organisera och samordna olika underentreprenörer som behövs vid byggprojekt. På det sätet blir det smidigare och enklare för dig som beställare.

Mattis bygg startade som ett enmansföretag 1999. Sedan 2005 jobbar vi på heltid med byggverksamhet och från 2009 drivs företaget som aktiebolag. Vi är nu ca 10 anställda i företaget.

Vi åtar oss byggprojekt på löpande eller fast pris. Dock alltid med kvitto! Rot-avdraget ordnar vi givetvis enligt Skatteverkets regler.

Våra kunder finns mest i Uppsala- och  Knivstatrakten. Vi har många bra kontakter och fina inhandlingskanaler hos alla Uppsalas bygghandlare. Vi tar gärna totalentreprenader och samordnar alla underentreprenörer.

bygga hus uppsala

Vill du bli kontaktad?


Har du frågor eller funderingar gällande ditt byggprojekt eller renovering? Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan!

Genom att trycka på skicka godkänner du vår integritetspolicy