Fönsterbyten och renovering i Uppsala

Fönsterbyten

Fönsterbyten och installationer av glaspartier

Vi har stor erfarenhet av olika typer av fönsterbyten och installationer av glaspartier och uterum. Även takfönster byter vi eller sätter in nytt.

När det gäller fönster och dörrar så rekommenderar vi att man väljer kvalitetsmärken och definitivt att man köper färdigmålade fönster eller fönster med aluminiumutsida.

Ett fönster skall vara både vackert men också energieffektivt, rätt monterat fönster ger skönare inneklimat i många år framåt.

Våra duktiga snickare gör fina lister och foder in- och utvändigt. Vi tillverkar också fina fönsterbänkar enligt önskemål, ofta sätter vi också marmorbänkar eller fönsterbänkar i marmor.

Är det dags att byta fönster? Kontakta oss! Vi kan komma på ett kostnadsfritt besök, sedan får du en prisuppskattning eller offert på fast pris. Vi byter fönster  i framför allt Uppsala, Knivsta, Märsta och Norra Stockholm.

bygga hus uppsala

Vill du bli kontaktad?


Har du frågor eller funderingar gällande ditt byggprojekt eller renovering? Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan!

Genom att trycka på skicka godkänner du vår integritetspolicy